fbpx

Extinde-ți practica prin Soulver

Îți promovăm serviciile și îți eliberăm timpul pentru ce e mai important: lucrul cu clienții, educația și dobândirea de experiență profesională.

De ce se alătură terapeuți noi în fiecare zi

Venituri sigure

Alege-ți numărul de cazuri, câștigă venituri lunare și devino eligibil pentru bonusuri suplimentare.

Fără cheltuieli generale

Ne ocupăm noi de programări și gestiunea financiară, îți promovăm serviciile și te ajutăm să te conectezi mai ușor cu clienții.

Ore flexibile

Interacționează cu clienții tăi ori de câte ori și de oriunde funcționează cel mai bine pentru tine.

soulver mock

Cerințe

Pentru a fi partener Soulver, toți terapeuții trebuie să dețină următoarele:

Diplomă de absolvire facultate

Certificat de absolvire școală de formare

Atestat de liberă practică

Întrebări frecvente

Dacă ai alte întrebări despre cum funcționează Soulver, ne poți scrie oricând!

Pentru a te înrola ca terapeut/ consilier în aplicația Soulver, completează formularul de aici. După ce ne trimiți actele solicitate, vei intra într-un program de training de două săptămâni, despre cum să utilizezi Soulver.

Soulver îți oferă posibilitatea de a te conecta cu clienții prin mesaje text, audio și video asincrone. Aceasta înseamnă că mesajele clienților tăi nu necesită un răspuns imediat; ai întotdeauna flexibilitatea de a procesa mesajele și a răspunde conform propriului program. În funcție de planul clientului, oferim și sesiuni video live.
Clienții Soulver includ angajații care solicită consiliere prin beneficiile organizației lor și clienți individuali care se înscriu direct prin intermediul platformei. Soulver îți găsește clienți în funcție de domeniile de expertiză pe care le declari la înscriere.
În calitate de partener Soulver, ai posibilitatea să alegi numărul de clienți convenabil pentru tine și îți poți actualiza întotdeauna disponibilitatea, după cum este necesar. Îți recomandăm să ai flexibilitate în program, pentru a contacta fiecare client o dată pe zi, 5 zile / săptămână.
Soulver poate fi sursa ta principală de venit sau poate completa practica din cabinet. În calitate de terapeut Soulver vei fi, de asemenea, eligibil pentru bonusuri pe baza angajării continue cu clienții.