fbpx
terapie online prin laptop

Terapia online

Toți avem gânduri și comportamente care ne țin pe loc. La Soulver vei învăța să descoperi și să depășești aceste obstacole cu ajutorul unui psiholog acreditat.

*toți terapeuții Soulver sunt acreditați de COPSI și dețin atestat de liberă practică

Soulver înseamnă ajutor psihologic și suport emoțional pentru toată lumea.

Terapia online îți permite să iei legătura cu un psiholog licențiat în mod privat, de pe device-ul tău preferat, la un preț semnificativ mai mic decât terapia în cabinet.

BENEFICIILE SOULVER

Accesibil

Terapia prin Soulver costă mai puțin decât psihoterapia în format tradițional, în persoană, la cabinet. Clienții pot alege una sau mai multe forme de comunicare cu soulver-ii lor, prin mesaje scrise, asincron, sau ședințe video programate anterior. Vezi Prețuri

Confort (convenabil)

Trimite mesaje soulver-ului tău de oriunde – de pe laptop sau mobil – totul în confidențialitate. Plus, nu îți mai faci griji în privința deplasării sau a timpului necesar pentru o vizită în cabinet.

Încredere

În cadrul consilierii prin mesagerie text, Soulver garantează răspunsul zilnic al psihologului, astfel încât clientul are siguranța că este ascultat și înțeles și că beneficiază de toate avantajele comunicării la distanță.

Găsește-ți un soulver simplu și rapid

Plăți sigure prin stripe

Securitatea datelor

Ne asigurăm că toate datele împărtășite sunt criptate și trimise în strictă confidențialitate, iar psihologii noștri respectă Codul de etică și deontologic al profesiei, astfel încât informațiile tale sunt mereu în siguranță.

Licențe

Soulver-ii noștri sunt psihologi acreditați și cu experiență în consiliere psihologică, psihoterapie și în tratarea pacienților cu afecțiuni din sfera sănătății mintale, cu expertiză notabilă în domenii precum: anxietate, depresie, atacuri de panică, traumă, dependențe, probleme de relaționare, fobii, etc. Toții psihologii înscriși în platforma Soulver sunt acreditați de Colegiul Psihologilor din România și dețin drept de liberă practică.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

1. Câteva informații despre tine

Completează formularul de pe site

2. Alege-ți soulver-ul

Vei plăti abonament la psihologul ales din lista noastră de recomandări

3. Începe discuția

Pornește în călătoria către o viață mai echilibrată și sănătoasă

Găsește-ți un soulver simplu și rapid

Default image
Soulver